Eylül 26, 2010

Facebook'da 2000. hayranına ödül veren ilkhediyem.com'u takip edin !

Facebookda 2000. olacak hayranı için çok özel hediyeler sunacak ilkhediyem.com facebook sayfasını, sizde arkadaşınıza, sevdiklerinize tavsiye edin.
http://www.facebook.com/pages/ilkhediyemcom/209777720478?ref=search&sid=607987220.1773147591..1

Geçmiş Olsun Ziyaretleri için özel hediyeler

Geçmiş olsun'a gitmek; hasta ziyaretlerinde çok uzun kalınmaz, odaya çiçek alınmaz, dolma börek götürülmez. Ama faydalanacağı, gösterişli hediyelerle yüzünü gülümsek hiç de fena olmaz.
Bir kaç örneğini vereceğim geçmiş olsun hediyelerini satın almak için, http://www.ilkhediyem.com/





Eylül 12, 2010

Bayramda en güzel hediyeyi basketbol A milli takımımızdan aldık !

2010 Fiba Dünya Şampiyonasında, gümüş madalyayı kazanan basketbol A milli takımı bize coşkulu büyük bir hediye verdi.
8. kez düzenlenen şampiyonanın tüm maçlarında takım olarak başarısı ile final oynayan 12 dev adam, gümüş madalya ile hepimimize büyük bir gurur yaşattı.
Şampiyonanın ev sahipliğini yapan ülkemiz yepyeni Sinan Erdem stadı ve başarılı organizasyonu ile ayrı bir teşekkürü hak etmiştir. Tüm halkımıza nice başarılar, nice şampiyonalar ...

Ve tabiiki
Cenk Akyol
Barış Ermiş
Ender Arslan
Kerem Gönlüm
Kerem Tunceri
Sinan Güler
Oğuz Savaş
Ömer Faruk Aşık
Ömer Onan
Semih Erden
Ersan İlyasova
Hidayet Türkoğlu
Bogdan Tanjeviç ve tüm ekibe bu büyük hediye için tek tek teşekkürler...

Eylül 05, 2010

Şeker Bayramınız Kutlu Olsun !


Şeker Bayramınız Kutlu Olsun !

Ramazan ayını kutlamak için sevdiklerimizle geçireceğimiz bayram günlerini, öncelikle ne olursa olsun tadını çıkarmayı unutmadan geçirmeliyiz. Büyüklerimizin ellerini öpmeye, bayramlaşmaya giderken onları ne kadar mutlu ettiğimizi aklımızdan çıkarmamalıyız. Çocuklarımızın elini tutarken onlarında çocukları ile bayramımızı kutlamaya gelecekleri günleri hayal edip mutlu olmalıyız.

Ben çocukken Ramazanın son günleri babam tüm ziyaretlerimiz için kutu kutu çikolatalar alırdı. Her gittiğimiz eve bir kutu çikolata götürüdük ve çıkarken harçlıklarımızın, minik hediyelerimizin yerinde olup olmadığını kontrol ederek sevinçle çıkardık. Bir sonraki ev ziyaretimizin kim olacağı, o evde çocuk olup olmadığı en önemli şeydi.

Şimdi büyüdük çoluk çocuk sahibi olduk, en büyüklerimizin kapıları yok belki, sarılamıyoruz onlara dualarımızı gönderiyoruz ama en yakınlarımızı ziyaret etmek, herkesi birlikte görmenin değerini biliyoruz artık.

Bayramda hediye alıp vermek çok daha bir anlamlı diye düşünüyorum. Şeker bayramlarında büyük küçük herkes çikolata şeker alır, ikram eder. Yılların bu geleneğini bozmak değil ama belki daha özel kılmak elimizde olabilir.
En sevdiklerimize, en yakınlarımıza bu bayramı hatırlatacak minik bir kase, minik bir çerçeve, minik bir tabak, esprili bir bardak içerisine şekerimizi, çikolatamızı koyarak kocaman bir kurdele ile bağlayarak götürmemiz şık olmaz mı? Benim vaktim yok derseniz, özel mesajlar yazdığımız çikolatalarımıza da göz atabilirsiniz.

Bizi ziyaret edecek miniklerimize, en değerli varlıklarımız yeni neslimize bu bayramı hatırlatacak minik sürprizler yapabiliriz. Ananelerimizde olan, belki ismi yazılı bir mendil, yada çok seveceği minik bir çorap ile harçlıklarını verebiliriz. Evimizden ayrılırken yolluk olsun diye gözünü doyuracak bir poşet yada kese içerisine rengarenk şeker ve çikolatalarını da göz kırparak verebiliriz.

Bu bayram hediyelerimizi birazcık farklılaştıralım.
Bu bayram ailemize daha sıkı sarılalım, daha uzun sohbet edelim.
Bu bayram bir dahaki bayramı beklemeden görüşmek için randevulaşalım.
Bu bayram en büyük hediyemiz sevgi dolu kalbimiz, sıcacık gülümsememiz ve varlığımız olduğunu bilelim.

Şeker Bayramınız Kutlu Olsun !

Eylül 03, 2010

MOLFIX hediye kampanyasını kaçırmayın !

ilkhediyem.com'dan 100 TL üzeri alışverişlerde, 20 TL değerinde MOLFIX hediye !

http://www.ilkhediyem.com/


Eylül 01, 2010

1 Eylül Dünya Barış Günü

Bugün 1 Eylül Dünya Barış günü.
Tam 20 yıl önce, Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Barış Günü ilan edilmiş.
Malesef dünyada barışın sağlanamadığını ve herhangi bir çabanında olmadığını görmek insanı çok düşündürüyor. Ülkemizde etnik ayrımcılıktan, düşünce farklılıklarından bile kan akıyor olması ve barışa yakınlaşmak yerine daha fazla ayrılarak kavga ortamı yaratılmaya çalışılması belki bize söz hakkı tanıtmıyor.
Ama kişisel olarak barışa kucak açalım. Biz önce kendimizle barışalım, ailemizle, komşumuzla, arkadaşımızla, hatta en sevmediğimizle, görmeye dayanamadığımızla..
Barış Hediyesi verelim, içten gelen kocaman bir gülücük, sıcacık sarılma, en güzel söz, en samimi bakış ve dileklerimizi paylaşalım. Kendi düyamın barış elçisiyim diye yola çıkalım.
Kendi iç huzurumuzu sağlayabilir, etrafımızla barışımızı sağlarsak en azından kendi dünyamızı barışa kavuşturabiliriz.
Herkes kendi barışını yaratırsa bir gün gerçekten dünyada barışı yakalayabiliriz.