Kasım 30, 2011

Bebek Doğum Hediyeleri

Yenidoğan bebekler için, doğum hediyesi;
Bebeklere hoşgeldin derken, hem kullanışlı, hem gösterişli hediyeler...
Hastanelerde bebeklerin odasına, alerjik nedenlerle çiçek alınmamaya başladığı günden bugüne, hediye sepetleri ve bebek bezi pastaları çok moda...
Bebek bakımı, bebek giyimi, bebek aksesuarları, bebek oyuncakları, bebek kozmetik, bebek bezi ne ararsanız bulabilirsiniz içerisinde, her modelde farklı içerik, her zevke uygun bebek hediyeleri :

Kasım 20, 2011

Öğretmenler günü hediyesi

24 Kasım Öğretmenler Günü; hayatımızdaki en önemli kişilerin başında gelir, emeklerine, sabırlarına ve anlayışlarına minnetarız. Her 24 Kasım günü öğretmenlerimize olan sevgimizi, sıkıca sarılarak göstermeliyiz mutlaka. En güzel hediye öğretmenim sizi çok seviyorum olacaktır.
Öğretmenime hediye ne almalıyım? bilemiyorum dersem yanlış olmaz, yıllarca çiçekler, çikolatalar, el yazımızla tebrik kartları çok da şık oldu. Ama gündemi takip etmek lazım. Öğretmenler günü hediyesi için farklı bir düşüncesi olan varsa lütfen bizimle paylaşın.
Değerli öğretmenlerimiz her şey için çok çok teşekkür ederiz.

Erkeğe Hediye

Erkeğe hediye; bu başlık altında sayfalarca yazılabilir, saatlerce konuşulabilir. Kadınlar bilir ve bize hediye almak kolay, bir çiçek, bir incik, bir boncuk diye başlanır... Erkeğe hediye seçenekleri azdır gibi görünsede detaylı düşününce bir çok şey bulunabilir.
Erkeğe hediye seçenekleri arasında ilk akla gelenler cüzdan, kol düğmesi gibi aksesuarlar yada gömek kazak gibi kıyafetler oluyor nedense. Sanırım erkeklerin duygularını göstermemeleri istenebilen tek yer olabilir, bu hediyeye ne şaşırırlar, ne sevinirler ne de gururlanırlar herhalde. Tabii resminizin içinde olduğu bir kol düğmesinden bahsetmiyorum yada çok istediği ve bedenini bulamadığı bir tshirtü vb kasdetmiyorum. Erkeğe hediye alırkende istekler gözönnde bulundurulmalı ama farklı hediye seçenekleri de düşünülmeli :
Bir kaç şey baktım, düşündüm size uyan bir şey olacak mı bilemiyorum;

Üzerine istediğiniz özel notu yazabileceğiniz, dev şişme kupa balon... erkeğe hediye fikir 1:


İş yerinde kafasını dağıması için, müzik severler, parmak bateri.. erkeğe hediye fikir 2:

Her sabah traş olurken radyolu ayna... erkeğe hediye fikir 3:

Fotoğraf tutkunlarına mercek kahve kupası.. erkeğe hediye fikir 4:

Sevgi dolu sözlerinizi yazacağınız notlar için öpücükler.. erkeğe hediye fikir 5:
Fotoğraflarınız hep yanında, digial resim çerçeveli anahtarlık... erkeğe hediye fikir 6:


Erkek için hediye fikirlerini araştırıyor olacağım biriktirip bir dizi yazı daha yazmakda fayda var sanırım, sizde fikirlerinizi paylaşırsanız memnun oluruz :)





Kasım 17, 2011

Yılbaşı hediyenizi kendiniz yapın.

Yılbaşı hediyeleri;
Henüz vakit var diye, en çok hediye alınan günlerden birinde, son dakikaya kalmayın diye;
Eğer boş vaktiniz varsa veya beynini boşaltmak için üretenlerdenseniz, ahşap boyamaya ne dersiniz:
Hobi malzemeleri satan yerlerde ahşabın ham halini, boyasını ve fırçasını vs bulabilirsiniz.
Sonra iş zevkinize ve el maharetinize kalmış.
http://www.uzmantv.com/ahsap-boyamanin-puf-noktalari-nelerdir
Cümle kurmama gerek yok lütfen tıklayın ve izleyin. Gerçekten kolay merak etmeyin.
Eğer aşağıdaki örneklerdeki gibi resimli çalışmak istiyorsanız da doğru link bu;
http://www.uzmantv.com/dekupaj-tekniginde-resim-ahsaba-nasil-yapistirilir




Bu yılbaşı tüm sevdiklerinize yılbaşı hediyesi ne alsam diye düşünmeyin, kalıcı ve el emeği minik minik ürünleri kendiniz çalışıp hediye edin. Ama ne olur minik bir karta sevgi sözcükleri ve iyi temenniler ve kocaman bir fiyonk ile süslenmiş hediye paketi olsun.
Sevgiyle kalın.

Kasım 12, 2011

Peluş Oyuncak Hediyeler

Ne alsam ne alsam, yıllardır herşeyi düşündüm, ihtiyaçlarını aldım, el emeğimle farklı hediyeler hazırladım, atkı bile ördüm bu yıl ne yapmalıyım?
Yılbaşı hediyesi, doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi, hangi gün olursa olsun, peluş oyuncaklar çok çok uygun. Hem eğlenceli olsun, hem farklı olsun yada bu yılda böyle olsun...
Sizin için önemli olan bir figür olabilir peluş oyuncaklar, yada sevdiğinizin en sevdiği kahraman olabilir, veya en klasiği dev bir ayıcık olabilir. Ama ne olur hislerinizi paylaşacağınız güzel bir hediye kartını unutmayın.
Ya da minnacık bir hediyenizi, belki bir tshirt, belki bir havlu olabilir, peluş oyuncağınızın kucağında vererek gösterişli bir sunum yapabilirsiniz. Aşağıdaki resimler fikir verebilir, nereden alabilirim derseniz tüm oyuncakçılar diyebilirim ya da internettesatış yapan oyuncak siteleri olabilir.

Sevgiliye hediye :)


Yılbaşı hediyesi :)


Doğum günü hediyesi :)



Hediyelerle kutlamaya değer anlarınızın artması dileğimizle...