Mart 28, 2010

NİSAN BİİİİİİİİİİRRR ! şaka şaka şaka

Özellikle de çocukluğumuzda en önemli günlerden biri değilmiydi 1 Nisan!
Günler öncesinden, evde kardeşler arası, okulda arkadaşlar ve tüm sınıf yapacağımız şakalar için kafa kafaya vermezmiydik. Açıkcası o zamanlar hazır şaka ürünleri satılmazdı, biz kendi el maharetimizi, hayal gücümüze yetiştirmeye çalışırdık. Birazdan çocuklarınızın hoşuna gidecek, onları eğlendirecek şaka ürünlerine de yer vermek istiyorum. Şaka ürünleri çocuklar için çok güzel bir hediye olur, eminim :)

En iyi 10 '1 Nisan şakaları' ise okumaya değer.
En İyi 10 ' 1 NİSAN ŞAKALARI'

Türkiye'den de dozu kaçan 1 Nisan şakasına yer vermek istiyorum, bu yıl siz aynı hataya düşmeyin :
1 Nisan 2006 tarihinde Kadıköy-Beşiktaş seferini yapan vapura binen Murat Alas, ``üzerinde bomba olduğunu`` söyledi. Şakacı, vapur iskeleye yaklaşınca gözaltına alındı ve 2 Nisan`da tutuklandı.
23 yaşındaki seyyar satıcı ve müzisyen, savunmasında ``Aklıma nereden geldi bilmiyorum. Keşke yapmasaydım. Yolculara `üzerimde bomba var, pimi çeker patlatırım` dedim. Elimde, bir şey yoktu. Daha sonra da `Bu da size 1 Nisan şakası olsun` dedim. Gülenler oldu. Sadece bir bayan ağladı`` dedi. Alas`ı önce 2 yıl hapse çarptıran 8`inci Asliye Ceza Mahkemesi, sanığın suçunu ikrar etmesi nedeniyle cezasını 1 yıl 8 aya indirdi.
Eğer daha önce yapmadıysanız bir iki örnek de vermek isterim :
 
Diş Macunlu Bisküvi: Bir paket kremali bisküvi ve diş macunu yeterli. Bir kac bisküvi ortadan bölünür ve kremaların yerine dis macunu sikilir. Pakete bir kremalı bir diş macunlu olarak sıra ile dizilir ve en yakın arkadaşa çayın yanına ikram edilir. Sırayı karıştırıp diş macunluyu siz yemeyin sakın.

Karton kutu ve su dolu balon: Karton bir kutu bulunur içine son raddeye kadar sisirilmis su dolu balon konur.Şaka kurbanımıza kutuyu tutarmısın denir. Sonra seyreyleyin gümbürtüyü. Balon patlar kutunun deliklerinden sular boşalır. Olay hos bir kovalamacayla son bulur.
Klasik kalabalık ortam şakaları : Üç dört kisi bir araya gelinir, kalabalık bir sokakta yürümeye başlanır tam birileriyle karşılaşıldığı zaman sanki önünde ip varmış da sanki üzerinden geçiliyormus gibi bacaklar kaldırılır, kim yer kim yemez eğlencesi devam eder :) Hep birlikte yukarı bir yere bakmak da olabilir ancak çok bilinen bir sakadır.

Bu yıl çocuklarımızın şakalrına katkıda bulunmak için hazır ürünleri de, hediye edebilirsiniz :

Örümcekden korkanlar için iğrenç olacaktır ama ödü kopmazsa eğlenceli, ahşap bir kutu haberi olmadan odasına vs konacak, mutlaka merak edecektir, kapak açıldığında ise tahmin edersiniz :)


Sönmeyen parti mumları, 1 Nisan'da doğum günü kutlayan arkadaşlarınız varsa, iyi fikir, üfle üfle bir türlü sönmüyorlar:)

Kalem, ipod, çakmak, fotoğraf makinesi, şeker kutusu gibi gerçeğine çok benzeyen imitasyon ürünler yapılmış, iyi kalpli biri olarak ihtiyacı olduğunda arkadaşınıza vereceğiniz bir kalem, zavallı arkadaşınıza elektrik şoku verecektir. 1 Nisan diye bağırdığınızda tokat yemeyeceğiniz mesafede olmanızı tavsiye ederim, refleks kurbanı olmayın.

Klasik gaz torbaları çocukları en çok güldüren ürünler :)

Okulda çocuğunuz için yine güzel bir şaka ürünü, sihirli mürekkepler olabilir, öğretmenine yada güçlü kuvvetli arkadaşına kapağını açmasını rica ederken üzerine dökecek, bembeyaz gömlek tercih edilmeli şok etkisi için. Ama kuruduktan sonra kayboluyor korkmayın.

Bol neşeli, keyifli şakalar, 1 Nisan'larınız çok olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder