Kasım 21, 2010

24 Kasım Öğretmenler Günü Hediyesi

Hepimizin bugününde emeği olan değerli öğretmenlerimiz, öğretmenler gününüz kutlu olsun !

Öğretmenlerimiz için en güzel hediye, vatana millete faydalı işler yapacak beyinlerin gelişmesinde katkı sağladıklarını bilmek ve geleceğin mimarı olduğunun gururunu yaşamak olsa gerek. Sanırım öğretmenlerimize en güzel hediyeyi başarımızla, yeteneklerimizle, gelişimimizle, saygımızla verebiliriz.

Sevgimizi ve verdiğimiz değeri göstermek için minik tatlı sürprizler her özel güne değer katacaktır.
Öğretmeninize bu yıl farklı bir sürpriz düşünürseniz, bir kaç örneği paylaşmak istedik:
Sabah çayını içeceği kupası üzerinde, sınıfınızın resmi yada tebrik mesajınızın olacağı bir kupa, öğretmenler günü hediyesi için, hem şık hem kalıcı olabilir.

Hergün kullandığı dolma kalemi ve tükenmez kalem takımını yenilerken, sizin ve sınıf arkadaşlarınızın özel notunu da ekleyebilirsiniz. Üzerine isim yazılabilen kalemler öğretmenler günü için iyi düşünülmüş.

Not defteri bir öğretmen için olmazsa olmaz, hem kalıcı, hem esprili, hem el emeği nakışla hazırlanmış bu defter öğretmenler günü için eğlenceli ve farklı bir hediye olacaktır.

Bence burada da en önemlisi, size okuma yazmayı öğreten öğretmeninize vereceğiniz hediyenizin üzerindeki, özenli türkçeniz ve güzel el yazınızla yazacağınız sevgi notudur.

Sevgi ve teşekkürlerimizle tüm öğretmenlerimizin ellerinden öpüyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder